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EC-controlled
BE-BIO-02
Belgium
product photo for Plattelandkaas

Plattelandkaas

Käse aus gepresstem nicht-nachgewärmtem Bruch
Stück
Delivery options:
#52002
approx. 4,64 € / Stück
30,90 € / kg
7% VAT
class II
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Info

Mild buttery taste, at least 50% fat in dry matter

The small cheese dairy ³Fromagerie Biologique de Vielsalm³ is located in the middle of the High Ardennes in the south-eastern part of Belgium in the border triangle Belgium-Luxembourg-Germany. Only organic milk is processed here. The harsh, humid climate of this region dominated by forests and meadows offers ideal conditions for dairy farms to produce high-quality milk. Organic farming is also supported by the fortunate fact that the Ardennes region is still very close to nature and has little industrial development. The organic milk used for cheese production comes from animals that enjoy exercise, fresh air and sunlight. These cows graze on lush green meadows, where a variety of different grasses and herbs still grow. The cheese dairy thus makes its contribution to maintaining the rural structure.

producer Würth Biokäse & Feinkost GmbH
associationEC-controlled
certification authorityBE-BIO-02
originBelgium
unitStück
qualityBE-BIO-02

Ingredients

Bio-VollmilchKochsalzKulturenLab
*aus kontrolliert ökologischer Erzeugung

Allergens

Wir bemühen uns stets um exakte Angaben, aber gelegentlich passieren Fehler. Bitte kontrolliere ggf. die Angaben auf dem Etikett des Produktes. Sollten unsere Angaben fehlerhaft sein, werden wir den Artikel natürlich zurück nehmen!

  • enthält Milch
  • enthält Kuhmilcheiweiß
  • enthält
  • enthält Milcheiweiß
Nutritional values per 100g (or 100ml)
Energie kJ / kcal Fett davon gesättigte Fettsäuren Kohlenhydrate davon Zucker Eiweiß Salz
1616 kJ / 390 k 31,5 g 19 g 1 kcal 0 kcal 24 kcal 1,45 g

Plattelandskaas - 3kg (Le Campagnard)

Rectangular, smooth and velvety-soft dough
sliced as a bread topping diced as a snack or as a salad garnish quartered for dessert

Nach dem Öffnen gekühlt lagern

Gekühlt bei 7 °C lagern


Herstellung in Belgien .
Ursprung/Rohstoffe: Belgien
Origin of agricultural ingredients
EU-Landwirtschaft
certification
EU Bio-Siegel
Zertifizierung
BRC
SAC
IFS
Bio-Kontrollstelle
BE-BIO-02

Lebensmittel

Hersteller

La Fromagerie Biologique de Vielsalm
,

Marke PLATTELANDSKAAS

Zutaten

Bio-VollmilchKochsalzKulturenLab
*aus kontrolliert ökologischer Erzeugung

Ernährungshinweise

Vegetarian Without pork Without beef Ohne Zuckerzusatz Zuckerfrei

Allergene

According to recipe contain
Milcheiweiss , lactose , milk

Käse

Fettstufe: Rahmstufe (DE)

Reifezeit 6 Woche(n) , Naturkeller- / Höhlen-gereift

Käsegruppe: Schnittkäse (DE)

Fettgehalt in Trockenmasse: mindestens 50 %

Fettgehalt im Milchanteil: mindestens 3.5 %

Labart
Mikrobieller Labaustauschstoff
Rinde
Kunststoffüberzug nicht zum Verzehr geeignet
Tierart
Kuh
Wärmebehandlung
mit pasteurisierter Milch hergestellt

Durchschn. Nährwerte

pro 100 g:
Energie Fett gesättigte Fettsäuren Kohlenhydrate Zucker mehrwertige Alkohole Eiweiss Salz
1616 kJ = 390 kcal <33.0g 19.0g 1.0g 0.0g 0.0g <27.0g <1.8g

Verpackung

Nettofüllmenge: 3.0 Kilogramm (kg)
kein Pfand (DE)
kein Pfand (AT)

Last-Update: 08/10/24, 1:33 am / Plattelandskaas / 3122fead-e869-4bdb-89ca-b53e07c56b1c / Version: 1

Origin

Würth Biokäse & Feinkost GmbH

Belgien
mrk: 1054
Würth Biokäse & Feinkost GmbH

D 91126 Schwabach
Kontrollnummer DE BY 50330 EG
www.wuerth-biokaese.de
(Daten von Ecoinform)
Belgien