WarenkorbWarenkorb

Basket preview

Your order for
Changeable until !
Apparently there was a problem loading the delivery dates. Please pick a delivery date
There are items with alcohol in the shopping cart. Delivery may not be made to minors. Our driver will check this on delivery.
Attention: You still have open changes in your basket. Don't forget to submit your changes! 🥕
Bioland
DE-ÖKO-006
Germany
product photo for Cheese Leonardo Da Vinci

Cheese Leonardo Da Vinci

at least 50% fat in dry matter
Stück
Delivery options:
#51015
approx. 4,49 € / Stück
29,90 € / kg
7% VAT
class II
Reference price, This product will be weighed in.

Info

Semi-hard cheese with at least 50 % fat in dry matter
The rind is refined with a herbal mixture of Schabziger clover, dandelion, nettle and parsley
producer bioladen*
associationBioland
certification authorityDE-ÖKO-006
originGermany
unitStück
qualityDE-ÖKO-006

Ingredients

Monoprodukt

Allergens

Wir bemühen uns stets um exakte Angaben, aber gelegentlich passieren Fehler. Bitte kontrolliere ggf. die Angaben auf dem Etikett des Produktes. Sollten unsere Angaben fehlerhaft sein, werden wir den Artikel natürlich zurück nehmen!

  • enthält Milch
Nutritional values per 100g (or 100ml)
Energie kJ / kcal Fett davon gesättigte Fettsäuren Kohlenhydrate davon Zucker Eiweiß Salz
1095 kJ / 266 k 29,6 g 20,5 g <0,1 <0,1 23,0 g 2,00 g

Leonardo da Vinci, Theke

Semi-hard cheese 50 % fat in dry matter, red smear. A big name with a noble appearance. Red cultures and the herbal infusion of fenugreek, dandelion, nettle and parsley give the cheese its special characteristics. Nobody can get past this taste.

Herstellung in Deutschland .
Ursprung/Rohstoffe: Deutschland
Origin of agricultural ingredients
EU-Bio
Herkunftsland
Deutschland
certification
EU Bio-Siegel
Association and control
Bioland (DB)
Bio-Kontrollstelle
DE-ÖKO-006

Lebensmittel

Retention/usage instructions
Gekühlt aufbewahren.

Hersteller

Weiling GmbH
,

Marke bioladen

Zutaten

Monoprodukt

Ernährungshinweise

Vegetarian

Allergene

According to recipe contain
lactose , milk

Käse

Fettstufe: Vollfettstufe (DE)

Reifezeit 6 Woche(n) , rindengereift

Käsegruppe: Schnittkäse (DE)

Fettgehalt in Trockenmasse: gleich 50 %

Labart
Mikrobieller Labaustauschstoff
Rinde
Kunststoffüberzug nicht zum Verzehr geeignet
Salzart
Siedesalz
Tierart
Kuh
Wärmebehandlung
mit pasteurisierter Milch hergestellt

Durchschn. Nährwerte

pro 100 g:
Energie Fett gesättigte Fettsäuren Kohlenhydrate Zucker Eiweiss Salz
1524 kJ = 368 kcal 29.6g 20.5g <0.1g <0.1g 23.0g 2.0g

Verpackung

Nettofüllmenge: 4.0 Kilogramm (kg)
kein Pfand (AT)

Last-Update: 18/10/24, 10:54 am / b*Leonardo da Vinci / 9de2defb-6927-469d-9f62-22a53ea509dc / Version: 1

Origin

bioladen*

Germany (German)
Germany (German)